Blog

06/06/2023

Konkurrenca ne Prokurimet Publike – Fjala e Drejtoreshes Ekzekutive te Bashkimit Tregtar te Shqiperise dhe Kryetarit te Autoritetit te Konkurrences

Fjala e Drejtoreshes Ekzekutive te “Bashkimi Tregtar i Shqiperise”, Znj. Mira Pogaci dhe Kryetarit te Autoritetit te Konkurrences Z. Denar Biba lidhur me konkurrencen e lire dhe te ndershme ne proceset e Prokurimeve Publike.

Publikime
About admin-btsh